Skip to main content
Taste The Ocean

Om kokkene

Ni europæiske kokke fungerer som ambassadører for bæredygtige fisk og skaldyr i forbindelse med kampagnen "Smag på havet".

Sorin Bontea

Sorin Bontea er en af Rumæniens bedste kokke og en TV-personlighed, der især er kendt for sin deltagelse i MasterChef og Chefi la Cutite.

Rui Paula

Rui Paula er ikke til at komme uden om i det moderne portugisiske køkken.

Stefan Van Sprang

Stefan Van Sprang er kendt for sin lette, opfindsomme madlavningsstil med elementer fra mange landes køkkener. På sin restaurant Aan de Poel** serverer han kun bæredygtig fisk.

Giorgos Tsoulis

Giorgos Tsoulis har været ansvarlig for køkkenerne på adskillige prisvindende græske Michelinrestauranter.

Antonia Klugmann

Det var først halvvejs gennem jurastudierne, at Antonia Klugmann forelskede sig i madlavning.

David Gallienne

Det var Davids bedstefar, som på et tidligt tidspunkt overbeviste ham om, at han skulle have en karriere i restaurationsbranchen.

Christian F. Puglisi

Christian fokuserer på at integrere gastronomi og bæredygtighed. Det har endda givet han en nominering til Årets borger i Danmark.

Sang Hoon Degeimbre

Sang Hoon Degeimbre løfter det bedste, som naturen har at byde på, op på et højere niveau ved i sine retter at give det den fulde respekt, det fortjener.

Joan Roca

Ud over at drive El Celler de Can Roca, der to gange er blevet udnævnt til verdens bedste restaurant, arbejder Joan Roca også på at skabe økologisk bevidsthed.