Skip to main content
Taste The Ocean

Despre maeștrii bucătari

9 maeștri bucătari europeni și-au asumat rolul de ambasadori ai campaniei „Taste the ocean”, pentru a promova consumul de fructe de mare obținute prin pescuit durabil.

Sorin Bontea

Sorin Bontea este un maestru bucătar extrem de apreciat și o personalitate în peisajul mediatic din România. Este cunoscut mai ales pentru rolul său în emisiunile MasterChef și Chefi la Cuțite.

Rui Paula

Rui Paula este o referință de necontestat în bucătăria modernă din Portugalia.

Stefan Van Sprang

Stefan Van Sprang este cunoscut pentru mâncărurile sale ușoare, inventive și eclectice. În restaurantul său Aan de Poel ** nu se servesc decât pești pescuiți durabil.

Giorgos Tsoulis

Giorgos Tsoulis a „condus” bucătăriile a numeroase restaurante grecești premiate și distinse cu stele Michelin.

Antonia Klugmann

Antonia Klugmann s-a îndrăgostit de gătit de abia pe la jumătatea studiilor sale în drept.

David Gallienne

În cazul lui David, bunicul lui este cel care i-a dezvoltat de mic pasiunea pentru gătit și dorința de a face carieră în restaurație.

Christian F. Puglisi

Christian este interesat de legătura dintre gastronomie și dezvoltarea durabilă. Acest lucru i-a adus chiar și o nominalizare pentru titlul de Cetățean al anului în Danemarca.

Sang Hoon Degeimbre

Sang Hoon Degeimbre pune în valoare, în preparatele sale, tot ce are natura mai bun de oferit, acordându-i întregul respect pe care îl merită.

Joan Roca

Pe lângă faptul că administrează El Celler de Can Roca, desemnat de două ori cel mai bun restaurant din lume, Joan Roca încearcă să sensibilizeze publicul cu privire la chestiunile ecologice.