Skip to main content
Taste The Ocean

Rețete cu fructe de mare obținute prin pescuit durabil

9 rețete cu pește și fructe de mare, de sezon și durabile, create de 9 maeștri bucătari pentru campania „Taste the ocean”. Poftă bună!

Filé de biban în unt

Un delicios biban de apă dulce din Delta Dunării, pregătit de celebrul bucătar român Sorin Bontea.

Hamsii afumate cu spumă de icre

Celebrul bucătar șef grec Giorgos Tsoulis ne transmite cu acest fel de mâncare un mesaj de prietenie din Grecia: hamsii afumate cu spumă de icre!

Linguini cu creveți și migdale

Maestrul bucătar italian Antonia Klugmann, deținătoare a unei stele Michelin, ne împărtășește rețeta sa de creveți cu migdale, precum și viziunea sa despre sustenabilitatea peștilor și a fructelor de mare.

Tartar de doradă

Câștigătorul emisiunii Top Chef, David Gallienne, pregătește o delicioasă doradă, prinsă de un pescar local.

Midii marinate

Potrivit maestrului bucătar Christan Puglisi, midiile reprezintă cea mai bună alegere pentru o masă eco-responsabilă și gustoasă. Încercați rețeta și veți vedea că are dreptate.

Păstrăv din Ondenval

Pasiunea renumitului maestru bucătar belgian Sang-Hoon Degeimbre (deținător al unei stele Michelin) pentru produse pure și naturale prinde viață în această rețetă pe bază de păstrăv, achiziționat de la o crescătorie locală.

Supă de stavrid

Maestrul bucătar Joan Roca, deținător a trei stele Michelin, transformă această supă de stavrid într-o minune gastronomică.